Verificare cod catalizator

Catalizatorul auto are rolul de a diminua noxele pe care masina ta le produce, astfel incat sa emiti in limite legale. Scopul lui acolo este in principal protejarea naturii si a sanatatii celor care intra in contact cu noxele pe care le emiti. Cu siguranta ai trecut pana acum pe langa masini care pur si simplu scot pe teava de esapament gase irespirabile. Ei bine, acolo de cele mai multe ori este o mare problema cu catalizatorul. Daca ai un catalizator vechi pe care vrei sa il inlocuiesti cu unul functional, cea mai buna varianta este aceea de a-l vinde unei firme de reciclare pentru a obtine o parte din bani inapoi.

Evaluare catalizator auto

Catalizatorul are in interior metale pretioase. Desigur, cantitatea de metale pretioase din interiorul unui catalizator este destul de mica, insa aceasta va determina pretul final al catalizatorului. Pentru a obtine un pret corect, catalizatorul tau va trece printr-un proces de evaluare, cu ajutorul echipei noastre. Odata ce ajunge la noi, catalizatorul va fi identificat cu ajutorul codului de pe produs, cod care ne furnizeaza si informatii despre produs si despre cantitatea de materiale pretioase din interior. De asemenea, dupa ce determinam cu ce catalizator lucram, vom cantari catalizatorul pentru a afla daca materialul pretios se mai afla sau nu in interiorul lui. Dupa aceasta evaluare, clientul va primi o propunere de pret pe care o poate accepta sau nu. Propunerile pe care le facem sunt realiste si sunt corecte fata de client, dar daca nu esti de acord cu pretul propus de noi, evaluarea nu te obliga la nimic si poti sa iei inapoi catalizatorul.

Avantajul este ca odata ce ai vandut vechiul catalizator, obtii o suma care va acoperi o parte din costurile noului catalizator, astfel incat investitia sa nu mai para atat de mare.

Calculator pret catalizator

verificare cod catalizatorExista si calculatoare de pret petnru catalizatoare, care merita cu siguranta atentia pentru ca te vor ajuta sa determini cel putin estimativ, cat va costa catalizatorul tau. Pentru a  obtine acces la calculatorul de preturi va trebui sa ne contactezi astfel incat sa iti furnizam toate detaliile. De obicei va trebui sa gasesti codul de catalizator, care se afla inscriptionat pe produs, pentru ca doar cu ajutorul acestui cod vei putea obtine informatii concludente.

Pretul unui catalizator variaza in functie de anul vehiculului pe care a fost montat, starea in care se afla catalizatorul, modelul vehiculului pentru care a fost produs si desigur, brandul vehiculului. Catalizatoarele preluate de noi sunt reciclate, astfel incat sa nu impuna pericole asupra naturii si asupra mediului. Astfel, atunci cand aduci catalizatoare la noi, nu doar obtii o suma de bani importanta ci si protejezi in mod activ mediul.

Cum afli pretul corect al unui catalizator auto?

cumparam catalizatoare autoPentru a afla pretul corect al catalizatorului tau, va trebui sa ne contactezi pentru a-ti oferi lista de coduri de catalizatoare. In momentul in care vrei sa faci o evaluare, catalizatorul trebuie sa fie demontat de pe masina pentru ca doar asa vei putea sa ii vezi codul. Dupa ce ai demontat catalizatorul, urmatorul pas este sa identifici codul si sa il cauti in catalogul pe care ti-l furnizam. Acolo vei vedea pretul pe care catalizatorul tau ar putea sa il primeasca.

Desigur, acest pret poate varia in functie de starea in care se afla catalizatorul in momentul evaluarii. La unele masini cumparate la mana a doua, in care samsarii au facut modificari considerabile si nu in beneficiul cumparatorului, de foarte multe ori vechile catalizatoare nu mai au deloc materialul pretios in interior, caz in care pretul se va modifica considerabil. De aceea este important ca produsul pe care il ai sa fie evaluat de catre noi inainte de a face o oferta de pret.

Suntem transparenti si iti vom explica pas cu pas ce facem in momentul in care ajungi la noi, astfel incat sa intelegi cum evaluam catalizatorului si de asemenea, cum obtinem pretul pe care ti-l propunem. Indiferent de costuri si de pretul de vanzare al vechiului catalizator, este important sa schimbi cat mai repede catalizatorul stricat pentru ca masina ta emite deja noxe peste limita. Cu siguranta nu vei trece ITP-ul asa, iar daca esti oprit de o unitate RAR mobila, este foarte posibil sa iti fie luat talonul.